zSoftware

Consultancy, Advisering† en Services.

Op dit moment levert zSoftware een aantal diensten en services met betrekking tot diverse actuele onderwerpen rondom System z Software.† Wilt u meer informatie over deze diensten, neemt u dan gerust contact met ons op

Diensten en Services

zSoftware kan samen met IBM een Health-Check uitvoeren, die haarfijn laat zien in welke status van Integratie en Transformatie uw applicaties zich bevinden. Vervolgens zal een aanbeveling geschreven worden op de deelgebieden. Connecting applicaties, Integrating Applications en Enterprise Service Bus.† Het is vervolgens aan u om de aanbeveling al of niet met behulp van zSoftware en IBM uit te voeren.

Business Integration & Transformation

De technologie veranderingen gaan in hoog tempo. Het is uiteraard van belang om gebruik te blijven maken van de laatste producten en gebruik te maken van de mogelijkheden van deze nieuwe versies.

zSoftware kan u helpen om een plan te maken waarbij uw totale System z software portfolio onder de loep wordt genomen en wordt gemoderniseerd met up-to-date producten.

Paltform readiness, Platform currency

zSoftware wil diensten blijven ontwikkelen die van belang zijn voor de System z† gebruikers. Graag vernemen wij van u welke behoeften u op dit gebied heeft.

Email uw wensen en ideeŽn naar: info@zSoftware.nl