zSoftware

Nieuwsbrief

Na vele jaren bij IBM Nederland de verantwoordelijkheid te hebben gehad over de mainframe software portfolio ben ik een eigen adviesbedrijf begonnen. De naamskeuze was niet zo heel moelijk:

zSoftware

 

Een nieuwe start

Jaargang 1, nr. 1, datum

Op dit moment wordt nog gewerkt aan een flyer en aan een web-site. Daarop kunt u binnenkort uitgebreide informatie vinden van onze diensten.

 

Naast de hierboven genoemde dienstverlening heeft zSoftware de gelegenheid om via een samenwerking met geautoriseerde Business Partners van IBM de gehele zSeries Software portfolio te leveren. U kunt bij zSoftware terecht voor al uw software bestellingen en de daarbij behorende administratieve afhandeling voor de Monthly License Charge (MLC) en voor de vele ondersteunende tools die IBM heeft op basis van een One Time Charge (OTC) vergoeding.

 

 

Als u wilt dat we uw naam van onze verzendlijst verwijderen, klikt u hier.

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar zSoftware of bel 06.10162676

IBM and zSeries zijn Trademarks of International Business Machines Corporation

The imagery on all pages are reproduced courtesy of International Business Machines Corporation. Unauthorized use not permitted.

.

 

 

 

Wij houden ons bezig met het bedenken, leveren en implementeren van diensten, gebaseerd op de IBM® zSeries™ software productlijn. Op dit moment heeft zSoftware de beschikking over een beperkt aantal, maar zeer ervaren en gemotiveerde medewerkers, die een gevarieerde ICT achtergrond hebben. De kennis en ervaring wordt vooral benut voor ondersteuning van relaties bij licentie management op het zSeries platform. Daarnaast kan zSoftware een aantal diensten uitvoeren die betrekking hebben op een aantal actuele onderwerpen.

· zSeries Software License Management,

· Advisering Licentie en Contractvormen.

· Software Asset Management,

· Total Cost of Ownership of Cost of Acquisition,           

· Business Integration and Transformation,

· Platform Readiness of Platform Currency.

Wat kunnen wij voor u doen.

De tijdelijke contactinformatie is als volgt:

zSoftware
Kloosterwei 320
2361 XR Warmond
Netherlands

 
Mobiel  06.10162676   

E-mail Toon.vandervooren@unetmail.nl

Tekstvak: Contactinformatie

Consultancy

Advisering

Services