zSoftware

Nieuwsbrief

De vernieuwde Web Site is actief met veel nuttige informatie over onze diensten en  producten. Een complete beschrijving van de diensten, IBM product informatie en partnerinformatie. Neem rustig een kijkje en laat ons weten wat u ervan vindt.

www.zSoftware.nl

 

 

Web Site actief

Jaargang 1, nr 2

24 feb, 2006

Als u wilt dat we uw naam van onze verzendlijst verwijderen, klikt u hier.

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar zSoftware of bel 06.10162676

IBM and zSeries zijn Trademarks of International Business Machines Corporation

The imagery on all pages are reproduced courtesy of International Business Machines Corporation. Unauthorized use not permitted.

.

 

 

 

In deze nieuwsbrief extra aandacht voor een nieuw IBM product voor data Encryptie en een annoncering over de End-Of-Service datum van een groot aantal IBM producten. 

· IBM Encryption Facility for z/OS, V1.1 helps to secure data stored to tape and other removable media

·  

· .

Nieuwe IBM producten.

zSoftware
Kloosterwei 320
2361 XR Warmond
The Netherlands

 Tel 0031 (0)6.10162676   

E-mail info@zSoftware.nl

www.zSoftware.nl

 

Tekstvak: Contactinformatie

Consultancy

Advisering

Services

Voor een groot aantal producten heeft IBM de End-Of Service datum aangekondigd. Het gaat hierbij vooral om Tools waarvoor al een nieuwe versie of release beschikbaar is. zSoftware kan u helpen te inventariseren wat deze aankondiging voor uw software stack betekend. . Klik hier voor het aanvragen van meer informatie. De complete annoncering vindt u hieronder:

 

Software Service Discontinuance: Selected z/Series and S/390 Products, Some Replacements Available  

·  

· .

Tekstvak: Indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is, klik hier voor de web-versie

Vandaag de dag is er heel veel aandacht voor het beveiligen van klanten-, eindgebruiker- en business-data. Verscherpte regelgeving en enkele incidenten hebben de noodzaak om dit goed te regelen weer onder de aandacht gebracht. Laat het u niet gebeuren en beveilig uw interne en externe gegevens.

Encryptie is een zeer krachtige en veel gebruikte technologie die u helpt de bescherming tegen gegevensverlies of misbruik te optimaliseren. De IBM Encryption Facility for z/OS is de oplossing!  zSoftware kan u helpen te inventariseren wat er nodig is om deze producten bij u te implementeren. Klik hier voor het aanvragen van meer informatie.